مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد

با سلام. بنده ملکی را خریدم که در اختیار مستاجر بوده و بعد از خرید مستاجر با بنده قرارداد اجاره منعقد نکرده است. با توجه به قولنامه ای که بنده با فروشنده نوشته ام الان موعد تحویل خانه می باشد و مستاجر از تخلیه امتناع میکند و فروشنده هم به هیچ چیز تعهد ندارد. آیا میتوانم با توجه به قولنامه از فروشنده شکایت کنم و جریمه دیرکرد بگیرم؟
وآیا برای تخلیه باید از مستاجر شکایت کنم. باتوجه به اینکه خود مستاجر هستم.

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام.شما با توجه به قولنامه ای که دارید میتونید تقاضای تخلیه عین مستاحرع را بدید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

برای تخلیه اقدام نمایید ولی فروشنده مسئولیتی ندارد و امکان شکایت از مالک قبلی وجود ندارد