مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک باغ و شکایت

با سلام
قطعه باغ به متراژ 1000 متر مربع را به قطعات 200 متری تفکیک نموده و فروخته ام در نقشه اصلی تفکیکی راه مشخص شده و میخ ها در نقاط تفکیکی در زمین مشخص است و سند به نام من است
یک قطعه زمینی فروخته ام داخل قطعه دستشویی به متراژ 4 متر مربع با بلوک و کاشی کاری شده و دارای چاه است ولی در قولنامه اشاره ای بدان نکردیم و فقط باغ و کشاورزی فروختم الان ایا امکان دارد هزینه سازه دستشویی از خریدار گرفته شود
و اینکه ایا با فروش قطعه باغ تفکیکی درخت ها ی داخل قطعه هم به خریدار میرسد یا صاحب سند حق برداشت میوه از درخت دارد و مخصوصا درخت هایی که داخل راه قرار گرفتند باغ سرحال و تحت نظر امور اراضی و جهاد میباشد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به عنوان باغ فروختید و درختان ان هم از ان خریدار است مگر اینکه شرط دیگری در قولنامه گذاشته باشید و توافق کرده باشین به طور کلی هر چیزی که از توابع باغ هست و بدون تخریب نمیتوان انتقال داد با فروش باغ یا زمین فروخته میشود

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
مفاد توافق و قرارداد معتبر است و اگر به صورت کلی باغ را فروخته باشید تمام متعلقات آن عرفاً داخل در مورد معامله بوده و هيچگونه حقی نسبت به آن ها ندارید مگر اینکه در قرارداد در اینخصوص تراضی و توافق شده باشد.