مشاوره حقوقی رایگان - عدم امکان اجرای حکم

سلام بنده شخصی رو در رابطه با چک به زندان انداختم اون فرد یک سند به دادگاه ارایه کرد و متواری شد روی سند اقدام کردم و توقیف شد یک دانگ از یک زمین بود بازداشت مقدم هم داشت ولی مبلغش کم بود پرداخت کردم سند متعلق به زمین کارخونه ... بود که الان متروکه هست بعد از معرفی به دفترخونه و استعلام سند متوجه شدیم مبلغ زیادی به مالیات و بیمه بدهکار هست الان قابل انتقال به بنده نیست چیکار کنم

پاسخ ها :

فرزانه  وحيدي مقدم

فرزانه وحيدي مقدم :

سلام اگر اموال دیگری از شخص مدیون سراغ دارید معرفی کنید جهت توقیف یا تقاضای جلب و ممنوع الخروج بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید درخواست توقیف سایر اموال و درخواست جلب محکوم و درخواست ممنوع الخدمات شدن را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید نسبت به سایر اموال جهت توقیف اقدام نمایید محکوم علیه را ممنوع الخدمات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اموال دیکری ندارد درخواست ممنوع الخدمات ومسدود نمودن کد ملی ایشان را بنمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید نسبت به سایر اموال جهت توقیف اقدام نمایید محکوم علیه ر