مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان توسط مالک در صورت دادن وکالت بلاعزل

با سلام
بنده 3 دانگ آپارتمان مسکونی خود را وکالت بلاعزل به همسرم که تازه عقد کردیم داده ام . در شروط ضمن عقد آمده که بعد از عقد درصورت خرید منزل 3دانگ بنام ایشون میکنم. اما با ترفند 3 دانگ وکالت منزلی که از قبل داشتم را گرفتند. اما متوجه شدم که از قبل نقشه داشتند . میخواستم بدانم آیا با وجود دادن وکالت بلاعزل راهی هست که وکالت باطل شود یا میتوانم 6 دانگ را بفروشم و بنام فرد دیگری کنم ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله با انجام موضوع وکالت توسط خود شما آن وکالت نامه بی اثر میشود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به مفاد قرارداد وکالت دارد ولی شما میتوانید مورد وکالت را خودتون انجام بدید