مشاوره حقوقی رایگان - عنوان درج شده در شرح بابت رسید پرداخت

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
ممنون بابت پاسخگویی و خدماتتون

در زمان پرداخت پایا به صورت اینترنت بانک قسمتی وجود داره بنام شرح بابت که دلیل انتقال وجه رو مینویسند. متن نوشته شده در این قسمت چقدر اهمیت داره. به عنوان مثال شخصی که در این عنوان قید کرده بابت پرداخت دین و بدهی قرض الحسنه و پول رو به حساب شخصی واریز کرده، و رسید اینترنتی هم اسکرین گرفته و فرستاده برای اون شخص، آیا بعدا میتونه تقاضای استرداد وجه کنه؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

سلام کسی که پول میدهد به کسی میتواند ان را پس بگیرد هرچند این موضوع در محاکم اختلافی هست و طر ف که پول گرفته باید ثابت کند طلبکار بوده والا محکوم میشود و این متن هم در نظر دادگاه بی تاثیرنیست