مشاوره حقوقی رایگان - اضافه ساخت بنا بدون اجازه همسایه مجاور

باسلام
بنده دارای یک قطعه زمین هستم که همسایه مجاور بدون گرفتن رضایت از اینجانب به میزان 4 متر پیشروی طولی مازاد بر 60 درصد داشته و این امر باعث سایه اندازی به ملک بنده خواهد شد. علی الرغم شکایت به شهرداری نامبرده فعالیت خود را متوقف نکرده و به ساخت خود ادامه داد. با پیگیری های صورت گرفته و شکایت به دادستانی، دادستان محترم شهرستان به شهرداری دستور پیگیری موضوع را دادند که با ارائه دستور دادستانی به شهرداری شهردار نیز دستور توقف کار تا برگزاری کمیسیون ماده صد را دادند اما هنوز مالک ملک مجاور کار را متوقف ننمود و اقدام به بتن ریزی طبقه سوم کرده است. چطور می توانم جلو فعالیت ایشان را بگیرم. آیا با توجه به این که نامبرده اقدام به تکمیل طبقه سوم نموده کمیسیون ماده 100 رای به تخریب خواهد داد.

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

میتوانید از دادگاه دسیتور موقت بگیرید اما مرجع اصلی شهرداری هست واگر شهرداری در ماده100رای به نفع او داد میتوانیددردیوان عدالت اداری به ان اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دیوان عدالت اداری دستور موقت بگیرید