مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه آسفالت بین ساکنین یک کوچه

سلام ایا سهم واحدی که ابتدای کوچه است با واحد انتهای کوچه به نسبت متراژ بر کوچه می باشد؟ باتوجه به اینکه واحد انتهای کوچه باید در هزینه 300متر اسفالت طول کوچه مشارکت داشته باشد و واحد ابتدای کوچه بیست متر بر دارد تقسیم به نسبت بر کوچه عادلانه است؟

پاسخ ها :

تقسیم هزینه آسفالت بین ساکنین یک کوچه هزینه آسفالت در کوچه آسفالت کوچه کوچه