مشاوره حقوقی رایگان - ارز خارجی و اعسار از پرداخت محکوم به

سلام و عرض ادب
اینجانب در بازار ارز در طی انجام یک معامله چون رسید ی چیزی جابه جا نمیشود در معاملات ارز وعرف بازار دستی هست بعد از شکایت خریدار که از من دلار خریده بود و من هم از شخص دیگر خریدم و شماره حسابش را دادم و خریدار واریز کرد به حساب و من دلار گرفتم از اون کسی که خریدم و دادم به واریز کننده حالا بعد دوسال شکایت واریز کننده که ادعا میکرد دلاری دریافت نکرده و چون رسیدی در کار نبود و من هم چون بین خریدار و فروشنده بودم و خریدار من از فروشنده من شکایت کرده بود چون پول به حساب اون واریز شده بود و من برای اینکه دلار از فروشنده اول گرفته بودم و به خریدار داده بودم بر این اساس تو دادگاه رفتم و گفتم دلار رو فروشنده یعنی اونی که پول رفته تو حسابش به من داده و منم به خریدار بر این اساس دادگاه مرا متهم به خیانت در امانت و سپس دادگاه حقوقی هم بر اساس رای دادگاه کیفری مرا محکوم به پرداخت دلار کرده حالا 3تا سوال دارم
1 اینکه آیا در اجرائیات عین دلار رو از من طلب خواهد کرد در صورتی که عین طلب کند خرید و فروش دلار در بازار ازاد جرم هست و آیا دادگاه این کار رو از من خواهد خواست 2 میتوانم برای محکومیت دلار تقاضای اعسار از پرداخت به بدم یا نه
3تقاضای تاخیر تادیه رو دادگاه رد کرده و رای قطعی هنوز صادر نشده و من اعتراض کردم و در مرحله اعتراض هست

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
عین مطالبه می گرددپس از صدور اجرائیه می توانید اعسار دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید عین خواسته ( عین دلار ) را پرداخت نمایید ولی شما میتوانید دادخواست اعسار بدهید و درصورت قبول اعسار ، محکوم به قسطی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه می توانید دادخواست اعسار بدهید