مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مستمری پدر فوت شده

با سلام. من در حال حاضر مستمری بازنشستگی همسر فوت شده ام را میگیرم اما چون حقوق کم است و تامین زندگی به سختی صورت میگیرد ایا میتوانم مستمری پدرم را که سالها پیش فوت شده را نیز بگیرم؟ لازم به ذکر است که خودم شاغل نیستم و مریض هم هستم. ممنونم از راهنمایی تان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر
هرکدام که مبلغ بیشتری دارد بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مستمری که ازمزایای بیشتری برخوردار است را میتوانید انتخاب نمایید