مشاوره حقوقی رایگان - حق پدر به فرزند

سلام
پدرم حق همه برادرام و داده به جز من و سند ملکش دست برادرم اون هم که با پدرم قهره نمیاره پدر منم پیر میخواد 3 دونگ از ملکش و به نامم کنه اما سند نداریم و وقت اقدام کردن المثنی نداریم
چه جوری میتونم محضری از پدرم یه چیزی بگیرم که فردا برادرام ازم نگیرن راهنمایی کنید لطفا ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام اقرار نامه رسمی از ایشان اخذ نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده وپاسخ به سوال شما در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر وراهکار حقوقی مناسبتر با پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهترین راهکار عقد صلح رسمی در
دفتر خانه تنظیم نمایید