مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام خسته نباشید. یه سوال داشتم من با نامزدم قهرم نامزدم اومدم خونه پدرم من درو باز نکردم از در بالا اومد اومد منو زد پرده گوشم پاره شد میخاستم بدونم این جرم دولتی داره یا نه؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام بله کار وی جرم است شکایت کنید پزشک گواهی کند دیه و مجازات دارد

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام از جهت ورود غیرقانونی و ضرب و جرح و دیه قابلیت طرح شکایت وجود دارد