باسلام. بله قانونی است و کارشناسان میتوانند تقاضای مابه التفاوت دستمزد کارشناسی کنند
کارشناس باید از طریق دادگاه درخواست افزایش دستمزد بدهد ،خواسته شان غیرقانونی هست از طرفی ممکنه براتون نظر خوبی ندهد
با سلام-در مورد سوالات شما:مبلغ اضافی درخواست کننده حتما باید از طریق شعبه رسیدگی کننده باشد نه شخص کارشناس.ممکن است قانونی باشد یا نباشد.چنانچه گزارش خلاف تنظیم کند امکان شکایت وجود دارد.هزینه کارشناسی در شورای حل اختلاف به عنوان تامین دلیل قبل از مراجعه به دادگاه قابل مطالبه نیست.چنانچه تخلف کارشناس محرز باشد امکان استرداد مبلغ اضافه وجود دارد.
معمولا در پرونده تامین دلیل چون الزامی به مطرح کردن چنین پرونده ای نیست ممکن است خسارت و هزینه پرداختی را نتوان مطالبه کرد با این حال شما در پرونده اصلی مطالبه ان را بنمایید هزینه های کارشناسی تامین دلیل چنانچه کارشناس قبل از ارائه نظر هزینه را از طرف شورا از شما مطالبه نماید ناگزیر به پرداخت هستید .معمولا کارشناسان تعرفه دارند با این وجود ی بررسی جهت افزایش هزینه را بنمایید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.