مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه اضافه کارشناس تامین دلیل

با سلام و احترام

پس از پرداخت 400 هزار تومان هزینه کارشناس رسمی دادگستری جهت تامین دلیل، با مهندس کارشناس تماس گرتفم و ایشان ادعا کردند که این وجهی که پرداخت کردم علی الحساب بوده و باید حدود یک میلیون تومان دیگر بابت هزینه کارشناسی ایشان پرداخت کنم.

1. آیا این مبلغ اضافه قانونی است و میتوانم به عنوان هزینه های دادرسی دریافت کنم؟
2. اگر قانونی نیست آیا اگر پرداخت نکنم ایشان گزارش را به نفع طرف مقابل خواهند نوشت؟
3. اگر قانونی نیست میتوانم بعد از اینکه رای گرفتم برای این آقای کارشناس دادخواست مطالبه طلب بدم؟ یا از هر راه قانونی دیگری پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. بله قانونی است و کارشناسان میتوانند تقاضای مابه التفاوت دستمزد کارشناسی کنند

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

کارشناس باید از طریق دادگاه درخواست افزایش دستمزد بدهد ،خواسته شان غیرقانونی هست از طرفی ممکنه براتون نظر خوبی ندهد

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام-در مورد سوالات شما:مبلغ اضافی درخواست کننده حتما باید از طریق شعبه رسیدگی کننده باشد نه شخص کارشناس.ممکن است قانونی باشد یا نباشد.چنانچه گزارش خلاف تنظیم کند امکان شکایت وجود دارد.هزینه کارشناسی در شورای حل اختلاف به عنوان تامین دلیل قبل از مراجعه به دادگاه قابل مطالبه نیست.چنانچه تخلف کارشناس محرز باشد امکان استرداد مبلغ اضافه وجود دارد.

شكوفه  برادران شركا

شكوفه برادران شركا :

معمولا در پرونده تامین دلیل چون الزامی به مطرح کردن چنین پرونده ای نیست ممکن است خسارت و هزینه پرداختی را نتوان مطالبه کرد با این حال شما در پرونده اصلی مطالبه ان را بنمایید هزینه های کارشناسی تامین دلیل چنانچه کارشناس قبل از ارائه نظر هزینه را از طرف شورا از شما مطالبه نماید ناگزیر به پرداخت هستید .معمولا کارشناسان تعرفه دارند با این وجود ی بررسی جهت افزایش هزینه را بنمایید.