مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

باسلام وقتتون بخیر
چند روز پیش درحال صحبت کردن با فردی تقریباً 55ساله بودم، که پس از چند دقیقه بحث لفظی اون به سمت من حمله کرد که من مچ دستش که به سمتم پرتاب کرد را گرفتم و به سمت خودش هل دادم. که به زیر چشمش دستش اثبات کرد و یه خراش کوچک ، زیر چمش در حد حارصه ایجاد شد، نه قرمز شد و نه خون امد. و بعد از آمدن چند نفر مثل کارفرما و بحث های لفظی تقریبا یک ساعتی طول کشید و قرار شد شکایت کنیم که بعد از نیامدن پلیس ما خودمان به درب اگاهی مراجعه کردیم اما ان فرد بعد از چند دقیقه از حرکت ما به همان آگاهی مراجعه کرد و تا زمانیکه ما از هم جدا بودیم و هیچگونه کبودی و قرمزی زیر چشمش وجود نداشت و به فاصله پانزده دقیقه تا رسیدن به پلیس زیر چشم کبود و باد درشتی داشت و من تعجب کردم، و به پزشک قانونی معرفی کرده ، ایا دیه 8درصدی که براش تعیین شده صحیح میباشد. و هنوز قاضی حکمی نداده امکان دارد چه حکمی داشته باشد.ومن هم فقط یک شاهد زن دارم که من ضربه ای به او وارد نکردم و اوهم به جز ما دوتا کسی رو در صحنه ندارد. که شهادت بدهد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله صحیح است ولی شما میتوانید به نظریه پزشک اعتراض نمایید ولی اعتراض تاثیری ندارد و مجازات دیه خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید به نظریه اعتراض کنید وبا شهادت شهود جرح ساده را اثبات نماییدو ایراد جرح با این میزان صدمه را منکر گردید