مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث ...

با سلام .... پدر من 12 سال فوت شده است و خانه ای که در ان ساکن هستیم به نام پدرم هست ... در زمان فوت پدرم مادربزرگم زنده بود و الان 2 سال هست فوت شده و در وصیت خود قید کرده که از سم ارث پسرم (پدر بنده) سهمی نمیخواهم و به فرزندانش بخشیدم ... ولی الان عمو و عمه هایم درخواست سهم ارث مادرشونو میکنند ... ایا با توجه به وصیت مادر بزرگم انها دارای سهم هستند یا خیر ... با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر وصیت رسمی است که باید مطابق ان عمل نمود ولیکن اکر وصیت نامه عادی است ووراث مادر برگتان انرا نمیپذیرند لاجرم باید تایید انرا از دادگاه بخواهید

آرزو فتحی خادر

آرزو فتحی خادر :

سلام خير مادربزرگ شما سهم الارث خود از پدر شما را به شما هبه كرده است