مشاوره حقوقی رایگان - زمین زراعی

سلام پدر بزرگ بنده یک زمینی زراعی رو خریداری کرده با آب رودخانه بعد چون این زمین نزدیک به روستا هست و از قضا کسی زمینی برای ساخت ساختمان دهیاری ارائه نکرده بود پدر بزرگم مقداری از این زمین رو برای ساخت ساختمان دهیاری اهدا کرد که این زمین ها سند به صورت مشاع را دارد و حتی در بخشداری هم صورتجلسه شده که به مقدار فلان قدر زمین در محدوده فلان به دهیاری اهدا و واگذار شده...
پدر بزرگم سال 1384 فوت کرده و از اون زمان تا به الان که هم خشکسالی بود و هم تقسیم ارث نشده بود کشت صورت نمی گرفت و الان دوسالی هست که میخوایم آن مقدار زمینی که اهدا نشده را کشت کنیم دهیاری ادعا می کند کل آن زمین ها مال دهیاری روستا هست و شما اصن مالکیتی ندارید و نداشتید و ما رو منع کشت می کنند و می گویند شما بروید شکایت کنید ولی ما می گویم شما شاکی هستید شما شکایت کنید در حضور مامور نقشه هادی روستا و سند و صورتجلسه بخشداری و خود بخشدار اینو ثابت می کند که زمین مال ما هست و استشهاد از بزرگان و ریش سفیدان روستا هم جمع کردیم همه امضا کردن ولی نمیدونیم دقیق باید چکار کنیم آیا ما شکایت کنیم؟ از چه شخصی شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است
که شما شکایت ننمایید و زمین خود را تصرف نمایید ولی حتما قبل از اقدام قضایی با یک وکیل مشورت نمایید

یک وکیل

تحت عنوان مزاحمت از شخص دهیار شکایت کیفری نموده و برگه واگذاری جزیی از ملک را هم ضمیمه کنید