مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

با سلام خدمت شما بنده سال 99 تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و منجر به مصدومیت سرنشین مقابل و پس از یه ماه منجر به فوت شد بیمه و همه مدارک تحویل دادم الان حکم من چیست؟ طرف مقابل شکایت داشته باشه از من حکمش چیه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به جزای نقدی در حق دولت محکوم میشوید و بابت فوت محکوم به دیه میشوید که با ارائه مدارک به بیمه ، بیمه مکلف به پرداخت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما علاوه بر پرداخت دیه به جزای نقدی یا حبس محکوم خواهید شد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،محکوم به پرداخت دیه میشوید به وراث ایشان.

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
با توجه به میزان و درجه تقصیر شما در وقوع حادثه، مجازات حبس یا جزای تعیین می گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق مواد 714 و
718 و 719 قانون مجازات اسلامی ، در تصادفات غیرعمد ناشی از بی احتیاطی یا بی مبالاتی یا عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی توسط راننده
مجازات دیه و حبس خواهد. داشت ولی قاضی میتواند این مجازات حبس را تخفیف بدهد یا به مجازات جایگزین حبس تبدیل نماید اگر ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون مجازات اسلامی ، مجازات دیه و حبس دارد