مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام حدود 3 سال پیش پدر بزرگ این جانب زمینی را که در مرافعه بوده به دلیل مشکلات مالی فروخته است اما در متن قولنامه قید کرده است که اگر شخصی مدعی ملک شود خریدار فقط مبلغی که داده است را بگیرد و فروشنده هیچ مبلغ اضافی پرداخت نکند آیا خریدار میتواند ادعا کند خبری از داشتن مدعی زمین نداشته و درخواست گرفتن سود پولش را بکند یا فقط به همان مبلغی که 3 سال پیش داده است حرفش میرسد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ظاهرا شرط عدم مسئولیت فروشنده در قرارداد قید شده و طبق قانون این شرط با شرایطی صحیح و قانونی است و در صورت ایجاد مشکل ، فروشنده باید فقط قیمت روز انعقاد عقد را مسترد نماید البته باید مفاد قرارداد مطالعه گردد تا پاسخی دقیق داده بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر زمین مستحق للغیر دراید اگر شرطی گردیده است باید بدان شرط عمل شود و حق دریافت اضافه وجود ندارد

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام اظهار نظر منوط به بررسی قولنامه میباشد