مشاوره حقوقی رایگان - (حقوقی) تاریخ اصلاح آگهی مزایده

سلام، سوال بنده این هستش ک تنها ملک مسکونی من قرار است که 9 شهریور از طریق مزایده بفروش برسد، ولی من الان متوجه شدم که متن آگهی مزایده به لحاظ مبلغ بدهی ام بیشتر محاسبه شده است، بنده تا کی مهلت در خواست اصلاح آگهی مذکور را دارم؟ باسپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید در موعد مقرر به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

مريم  عبداله همداني

مريم عبداله همداني :

با سلام در موعد مشخص شده شما باید به نظریه کارشناس اعتراض کنید.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

به محض اطلاع مراتب اعتراض خود را کتبا به اطلاع دادورز برسونید . احتمالا مبلغ نیم عشر اجرا و خسارت تاخیر محاسبه شده علت تفاوت مبلغ محکومیت است