مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه عادی

سلام خدمت شما عرض شود 30 سال پیش ملکی مسکونی را با قولنامه عادی و امضای شهود از خریدار قبلی ( نه مالک اصلی ) خریداری کرده و به شخص ثالث فروختم الان پس از 30 سال فردی پیدا شده که مدعی مالکیت این ملک است و اظهار می دارد از مالک اصلی و اولیه ملک قولنامه عادی دارد از اینجانب و خریدار در دادگاه شکایت کرده و خواستار ابطال قولنامه شده است ضمنا خریدار این ملک در طی این 30 سال در این ملک هیچگونه دخل و تصرفی نداشته و ملک را رها کرده و نکته دیگر اینکه مالک اصلی و اولیه ملک در قید حیات نمی باشد

اکنون بفرمایید آیا این فرد یعنی شاکی بر اساس قولنامه عادی می تواند معامله صورت گرفته را ابطال نماید
با توجه به صحت ظاهر معامله انجام شده چگونه می توانم در دادگاه از خودم دفاع کنم و با بیان چه مطالبی و طرح چه سوالاتی می توانم ادعای شاکی را تضعیف و متزلزل کنم
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سند وی از جهت اصالت، صحت و تقدم و تاخر معامله بر معامله شما باید مورد بررسی کارشناس قرار گیرد.‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

معامله شما باید مورد بررسی کارشناس قرار گیرد.‌