مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

با سلام و خسته نباشید آیا می توانم با فرستادن اظهارنامه به شخصی که از سفته های سفید امضاء اینجانب سوء استفاده کرده و با تکمیل سفته های سفید امضاء دادخواست مطالبه وجه از بنده نموده ثابت کنم سفته های بنده امانت بوده نه بخاطر بدهکاری
چون نه شهودی و نه قراردادی وجود دارد که امانی و سفید امضاء بودن سفته های موجود در ید آن شخص را اثبات کنم ممنون از زحمات شما بزرگواران

پاسخ ها :

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

با سلام با توجه به این که در متن سوال فرمودید که دادخواست مطالبه علیه شما مطرح شده لذا ارسال اظهارنامه پیشنهاد نمی گردد و بایستی دفاعیات خود را در شعبه مربوطه اعلام فرمایید.

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

نه اظهارنامه این قابلیت را ندارد ، کسی که سند تجاری سفید امضا به دیگری می‌دهد، در حقیقت او دا نماینده خود در پر کردن سند تجاری کرده است