مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازماندگان تامین اجتماعی

سلام پدر من فوت شده و من تنها دختر و مادرم مستمری بگیر هستیم
1) آیا طبق قانون 50٪ از حق مستمری به مادر و 25٪ به من تنها دختر و 25٪ مابقی به نسبت سهم بین ما تقسیم میشود
2) آیا محاسبه حق مستمری میانگین دو سال آخر حقوق است یا آخرین حقوق بصورت خالص بدون مزایا مورد محاسبه است
ببخشید من از تامین اجتماعی سئوال کردم گفتند سئوال نکنید سهم شما را اعلام می کنیم و باعث تاسف است از این برخورد تشکر می کنم از پاسخگویی و زحمات شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا مطابق قانون 50 درصد برای زوجه و25 درصد برای اولاد مستحق مستمری تعلق خواهد گرفت
ثانیا میزان مستمری بازماندگان عبارتست از 30/1(یک سی ام ) مزد یا حقوق متوسط بیمه شده ضربدر سنوات پرداخت حق بیمه ، مشروط بر این که این مبلغ از پنجاه درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از صد در صد آن بیشتر نباشد .
منظور از مزد یا حقوق متوسط، جمع کل مزد یا حقوق بیمه شده که به ماخذ آن حق بیمه دریافت گردیده، ظرف هفتصد وبیست روز قبل از فوت تقسیم بر روزهای کاری ضربدرعدد30 است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

50 شما و50 مادرتان - دوسال آخر با مزایای مستمر

سيدموسي  ميريان دربندي

سيدموسي ميريان دربندي :

استان :

سلام برای تعیین سهم هریک ازورثه به ارگان مربوطه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام سهم. مستمری ، 50 درصد سهم زوجه و 25 درصد سهم فرزند دختر میباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نحوه تقسیم در صندوق تامین اجتماعی بصورت 50 درصد زوجه و 25 درصد هر فرزند می باشدباقی مابین تقسیم می گردد