مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل به موقع خودرو توسط خودروساز

سلام من اردیبهشت 99 ماشین سمند به نامم درآمد با تحویل یک ساله.
29 اردیبهشت 1400 تمام مبلغ ماشین را واریز نموده ام. بهم گفتند که تا 30 روز کاری ماشین تحویل داده میشود ولی هنوز ماشینی به دستم نرسیده و هرچه تماس میگیرم میگویند قطعه نیست باید صبر کنید و دستم جایی بند نیست.
هرچه هم تقاضای تبدیل ماشین میکنم میگویند نمیشود درصورتی که در قرارداد گفته شده که اگه ماشین به موقع تحویل داده نشود میتوان تبدیلش کرد به ماشین دیگر.
اگر میشود من را راهنمایی کنید مچکرم.

پاسخ ها :

عدم تحویل به موقع خودرو توسط خودروساز عدم تحویل خودرو خودرو