مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل به موقع توسط خودروساز

در تاریخ 98/12/6 ثبت نام خودری ساینا یک ساله از شرکت خودرساز نمودم در تاریخ 99/12/26 پیام تکمیل وجه نمودم پس از تکمیل وجه با نمایندگی ر. تماس گرفتم که زمان تحویل چه زمانی است نمایندگی گفت در اردیبهشت نوبت شما می شود که تا آن زمان سه ماه تاخیر میشد، ولی از آن زمان هم گذشت و تاکنون به بهانه های مختلف از تحویل خوداری میکنند و مرتب پیام میدهند که نوع خودرو را به تیبا تبدیل کنید زیرا که خط تولید ساینا فعلا تیبا تولید میکند. این درحالی است که شرکت خودروساز فروش سه ماه همین خودرو را به فروش میرساند و تحویل نیز میده !!!!!! اکنون 16 ماه از زمان ثبت نام گذشته در صورتی که تعهد شرکت 12 ماه بوده هیچ کس جواب گو نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید ماها باید چکار کنیم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا وکیل پایه یک دادگستری