مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با عرض سلام و خسته نباشید
من حدودا 10روز پیش واسه وام معوقه ام که بانک داده وکیل واخواهی دادم و 120هزارتومن تمبر باطل کردم امروز اخطاریه امده از شورای که حاضر بشم ایا خودم برم شورای یا یکی دیگر را بفرستم؟ میشه اظهارات خودم را بنویسم کاغذ بدم یکی ببره ؟ میشه وقت 6ماهه بگیر از وکیل همشو یجا واریز کنم؟
ممنونم از کمکتون. خسته نباشید

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام امکان چی هست؟ شرمنده میشه کامل توضیح بدین. اخه گفتن باید خودت بیایی برای اعتراض.مرسی

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

حضور شما در شورا
الزامی است اگر وکیل
معرفی کردیدو وکالتنامهروی پرونده
گذاشته باید وکیل بره

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما باید درجلسه شورا شرکت کنید یا وکیل بفرستید ، برای گرفتن مهلت هم درصورت جلسه شورا میشود پیشنهاد داد هم از بانک درخواست مهلت کنید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.حضور شخص شما یا وکیل و ارسال لایحه ضروریست

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

حضورشما یاوکیل دادگستری الزامی است ولی می توانیدلایحه هم بدهید