مشاوره حقوقی رایگان - مجمع عمومی شرکت

اگر پس از تشکیل مجمع و گرفتن مصوبات یکی از سهامداران که یکی از ناظرین جلسه مجمع هم بوده است از امضای صورت جلسه مجمع سر باز زند تکلیف چیست؟ ایا با امضای مابقی اعضای هیات رئیسه امکان ثبت صورت جلسه هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تعداد ارای سهامدارن مهمه و اینکه الباقی نظار امضاء کنند وبنویسند ناظر فلانی امضاء نکرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مجمع عمومی شرکت سهامی تصمیمات با اکثریت نصف بعلاوه یک آرا حاضر در جلسه معتبر خواهد اگر رای این سهامدار تاثیری در نصاب رای گیری ندارد امضای وی تاثیری در مصوبه ندارد و کافی است ذیل صورت جلسه ذکر شود که فلان سهامدار امضا نکرده است .
اگر رای وی مهم در تصمیم گیری باشد که با عدم امضای وی چیزی تصویب نمی شود و اجبار ممکن نیست