مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه قولنامه ای بابت مهریه

سلام وقت بخیر همسرم منزل رو ترک کرده و درخواست مهریه کرده و ماشین و حسابم رو توقیف کرده و یه خونه قولنامه دارم البته فقط قولنامه زمین که بعدا خودم خونه ساختم آیا خونه هم توقیفه و میتونه به جای مهریه از من بگیره ؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند اموالی توقیف میگردد که ستد رسمی داشته باسد ولیکن اگر سند عادی تنطیم شده باسد وتصرف در ان شده ومالکیت شما اخراز گردد زوجه میتواند در اجرای ماده 101قانون اجرای احکام مدتی تقاضای توقیف انرا بنماید