مشاوره حقوقی رایگان - تعهدی رشته داروسازی

سلام ، وقت بخیر من دانشجوی تعهدی رشته داروسازی هستم و قصد داشتم ادامه تحصیل و کار خود را در کشور دیگری ادامه دهم می خواستم ببینم راهی وجود داره خدمت رو بخرم و بتونم ادامه تحصیل بدم با توجه به اینکه در دفترچه این دو کار غیر قابل انجام هست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر مگر حوزه نظام وظیفه با خرید خدمت یا معافیت شما موافقت
نماید