مشاوره حقوقی رایگان - سکه طلا مهریه

سلام. در قسمت صداق عقدنامه ازدواج من نوشته که : (یکصد سکه بهار آزادی به ارزش سه میلیون و پانصد هزار ریال عندالمطالبه ) اگر من دادخواست مهریه بدم و به اجرا بذارم، میتونه شوهرم که یک حقوقدانه، پول صد سکه رو به قیمتی که در سند ازدواج نوشته اند، به عنوان مهریه بده؟! میترسم بتونه از زیر بار 100 سکه در بره. چکار کنم که صد سکه رو بتونم بگیرم؟ در صورتیکه کاملا متمکن و خودش هم در خونه 185 سکه طلا داره.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید تمام مهریه خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بر فرض ارزش ریالی سکه در زمان عقد را ملاک قرار دهیم در زمان پرداخت این ارزش ریالی طبق جدول شاخص بانک نرکزی محاسبه وبه شما پرداخت خواهد شد البته رویه دادکاه ها متفاوت است وبرخی عین سکه ملاک قرار میدهند