مشاوره حقوقی رایگان - نکاح بدون اذن پدر

سلام وقتتون بخیر بنده دختری 18 ساله هستم که یک سال است که دیوانه وار دلبسته آقایی شدم که قشرشون با ما فرق می‌کنه بنده فارس هستم و ایشون از قشر لر هستند خانواده بنده با این موضوع مخالفت کردند و سه بار خواستگاری صورت گرفته و به بهانه درسم ردشون کردن بار آخری هم که از طریق خود نامزدم اقدام شد پدرم برخورد بدی باهاشون داشتن
همه اینها موجب شد که روی روح و روان ما اثر بگذاره به همین جهت یک صیغه محرمیت بین خودمون جاری کردیم و تدریج بنده از باکرگی دراومدم ...
میخواستم ببینم اگر اقدام کنم به دادگاه میتونم خیلی سریع عقد کنم ؟
ممنون میشم سریع پاسخم را بدهید
پاینده باشید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر باکره نباشید نیاز به اذن پدر ندارید