مشاوره حقوقی رایگان - قرار رد دعوا

در سال 95 یه ماشین سواری به طور امانی در اختیار یکی اقوام بود که در یکی از شهر های شمالی تصادف کرد بعد از چند با بنده از طرف بیمارستان تماس گرفته شد جهت دریافت مدارک ماشین و مدارک شناسایی مرحوم که با مراجعه به بیمارستان انها تحویل گرفتم بعد یک ماه زن مرحوم که به مدت 5سال بود رفته بود اما طلاق نگرفته بود یه اظهار نامه برای اینجانب فرستاد که این مدارک تحویل وی دهم لازم به ذکر است بیمه نامه کارت ماشین و چند مدرک دیگر مربوط به من بود بعد هم مابقیه مدارک را تحویل برادر مرحوم دادم طی شکایتی که زن مرحوم از اینجانب کرده بود دادگاه اینجانب را محکوم به اعاده کلیه وسایل کرد (حتی مدارکی مربوط به خودم بود) بعد از تجدید نظر خواهی دادگاه تجدیدنظر قرار رد دعوا صادر کرده لطفا قرار رد دعوا در این پرونده چیست؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام با توجه به اطهارات شما دعوی علیه شما در مرحله تجدید نظرخواهی رد شده است