مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام .
یکی از دوستام از حساب شخصی من وام دریافت کرده و ضامنین هم از طرف خودشونه ولی دوستم و ضامن اول که شوهره دوستمه کلاهبرداری بزرگی کردن و فرار کردن
من الان چیکار میتونم بکنم ؟
چون صاحب حساب هستم میتونم شکایتی انجام بدم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر وام به اسم شما گرفته شده است .شما اقساط راندهید بانک از ضامنین اخذ می کند .جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاور تلفنی دادراه در تماس باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی نسبت به پرداخت اقساط وام بانک اقدام و سپس علیه ایشان دادخواست مطالبه اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پول جمع كنيد براي پرداخت اقساط سر موقع