مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر آسانسور در ساختمان

سلام.
حدود یک ماه است در ساختمانی 4 طبقه و تک واحدی ساکن هستیم. 25 روز پس از ساکن شدن ما آسانسور خراب شد و نیاز به تعمیر اساسی داشت و یکی از همسایه ها معتقد است که به دلیل اسباب کشی ما آسانسور به این روز افتاده است و به ما میگفت که باید نصف هزینه را ما و نصف دیگر را مالک پیشین که 6 ماه پیش از آمدن ما از این خانه رفته بود، تقبل کنند. از سه میلیون تومان هزینه یک میلیون تومان آن را واریز کرده و زیر بار باقی آن نرفتم. لازم به ذکر است که از دو واحد باقی مانده با یکی صحبت کرده و ایشان گفته بودند هزینه را می دهند و بحثی در خصوص این که تقصیر افرادی است که اسباب کشی کرده اند، نزدند. در مدتی که واحد تخلیه بود، سرویس کار آسانسور چند باری برای بازدید آمدند. نکته دیگر این که سرویس کار دیگری که برای تعمیر آمدند، اعلام کردند که مشکل فنی از اول متوجه موتور آسانسور بوده و به مرور آن را جدی تر کرده است.
آیا صحبت های این واحد مبنی بر این که تقصیر ما هست، میتواند وجه قانونی داشته باشد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هزینه تعمیر بر عهده همه مالکین است با ارسال اظهارنامه توسط مدیر درخواست شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.