مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهام بورس بعد از اجرای مهریه

با سلام و ضمن تشکر از وکلای عزیز و گرامی.
بنده مقداری سهام در بورس دارم و همسر بنده از طریق اداره ثبت برای مهریه اقدام نموده اما فعلا امکان فروش سهام برای من هست. میخواستم ببینم اگر برخی از سهم هایم را بفروشم، آیا فرار از دین حساب می شود؟ اصلا اداره ثبت گزارشی مبنی بر فروش سهام قبل از این که توقیف شود به خانم من ارائه میکند؟

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
اطلاعات مالی شما با استعلام از مراجع ذیربط کشف خواهد گردید و چنانچه پس از ابلاغ اجراییه اقدام ب نقل و انتقال هر یک از اموال خود نمایید مشمول عنوان انتقال ب قصد فرار از دین خواهد گردید
کلیه ی اطلاعات مالی از طریق کد ملی با استعلام از سازمان بورس احراز خواهد شد و مراجع ذیربط مکلف ب پاسخگویی می باشند

توفیق بنی تمیم

جناب آقای توفیق بنی تمیم :

با سلام
فرار از دین در صورتی محرز وجرم می باشد که فروش بعد از صدور حکم قطعی صورت گرفته یعنی تمام مراحل دادرسی بدوی و تجدیدنظر سپری شده و رای قطعی شده باشد