مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر

سلام. راننده کامیون هستم و به جرم حمل 6 گرم شیشه که در سفره نان گذاشتم دستگیر شدم و بعد به قید سند آزاد شدم. حکم برای من آمده به تحمل 4 سال حبس،3 میلیون جریمه نقدی و 24 ضربه شلاق چون سابقه نداشتم سه سال و یک میلیون جریمه به صورت تعلیقی و الان دو میلیون از حساب بانکی ام مسدود شده است. یک سال به تحمل حبس حکم صادره غیابی بوده است. الان باید چی کار کنم باید دادگاه بروم؟ آیا باید یک سال و دو میلیون جریمه نقدی را متحمل بشوم یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
امکان واخواهی (در صورت عدم انقضای مدت) وجود دارد.
در صورت عدم حضور و تمکین حکم نسبت به ضبط وثیقه اقدام خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر رای غیابی بوده میتوانید واخواهی واعتراض بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به حکم غیابی اعتراض نمایید و درخواست واخواهی نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای غیابی است می توانید اعتراض کنید