مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن سن

سلام. من خانمی 37 ساله هستم،از نظر چهره 12-13 سال کمتر از سن واقعیم هستم و هیچکس هم باورش نمیشه که من 37 سالمه، مجردم ولی همه خواستگارام از خودم خیلی کوچکتر هستن و امکان ازدواج برام صفر شده و بخاطر این موضوع دچار افسردگی شدم، امکان کم کردن سن شناسنامه ای تا 12 سال برام هست؟ چجوری باید اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

تماس بگیرید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
تغییر سن در دادگاه نهایتا تا 5 سال ممکن است
بیش از 5 سال در صلاحیت کمیسیون صغر سن ثبت احوال است

امری دشوار اما ممکن است

قابل انجام‌است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید