مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب جهاد کشاورزی شهریار

با سلام بنده دو قطعه زمین خریداری کردم سال 97 زمین بایر بوده چند سال دیوار کشی کردم درخت کاشتم یک بنا 80متری با استخر ساختم حالا بعد چهارسال جهاد تخریب نوشته ایا امکان لغو حکم هست قبلا هیچ ابلاغیه نیومده الان رو دیوار نشون تخریب و برگه اخطاریه دادن فقط ملک فوق در شهریار میباشد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مطابق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی وباغها هرگونه ساخت وساز ودیوارکشی باید با مجوز کمیسیون مستقر در اداره جهاد کشاورزی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا بعد از گذشت سه سال از ساخت فقط جریمه نقدی یک تا سه برابر قیمت روز جریمه میشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پرونده شما به دادگاه نرفته باشد و خود جهاد افدام کرده بعد از سپری شدن سه سال معمولا فقط جریمه نقدی دارد