مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه 5 درصد ایثارگری

سلام. اینجانب زمان ثبت نام آزمون ارشد به دلیل مغایرت مدت زمان درج شده بر روی کارت جبهه و کارت ایثارگری؛ مورد بدون سهمیه و آزاد رو انتخاب کردم. بعد از آزمون در حالی که هنوز نتایج اولیه مشخص نشده میتوانم از سهمیه ایثارگران 5 درصد استفاده کنم؟ مدت درج شده روی کارت ایثارگری 5 ماه و 20 روز و کارت جبهه 6 ماه و 2 روز است. مدت زمان کسر شده به دلیل مرخصی پدرم جهت شرکت در خاکسپاری مادرشان بوده است. آیا مرخصی از زمان حضور در جبهه کسر می شود؟
شناسنامه متوفی گم شده و ثبت احوال به ما خلاصه فوتی نمیدهد و نام رو که وارد میکنند جلوی تاریخ فوت خالی است. ما از چه راهی باید ثابت کنیم؟
استشهاد محلی کمکی میکند؟ هیچ مدرک فوتی وجود ندارد و مادربزرگم در یک روستای محروم دفن است و چندین سال است که درگیر هستیم. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر شما باید در زمان ثبت نام به سوالات با دقت پاسخ میدادید تا امکان بهره مندی از مزایا برای شما به وجود می آمد

سيدموسي  ميريان دربندي

سيدموسي ميريان دربندي :

استان :

سلام آنچه راکهدرمدارک ایثارگری به زمان قیدگردیده معتبراست و استفاده از سهمیه نیز زمان ثبت نام ملاک است