مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب برای مهریه

سلام. من کارمند آموزش و پرورش هستم و 3.5 میلیون حقوق میگیرم و اداره ثبت به خاطر مهریه تمامی حساب های من رو به تعداد 300 سکه مسدود کرده است یعنی حدود 100 سال باید بدون حقوق باشم و این در صورتی هست که ماهیانه مبلغ 850 تومان بابت نفقه از حقوق من کسر میشود. الان برای باز شدن حسابم باید چی کار کنم؟؟

پاسخ ها :

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
برابر قانون نحوه وصول محکومیتهای مالی و اجرای احکام مدنی فقط در صورت معیل بودن یک چهارم و در صورت غیرمعیل بودن یک سوم حقوق شما قابل توقیف هست
حتما به اداره اجرای ثبت مربوطه مراجعه و این موضوع را طی لایحه ی اعلام و درخواست رفع توقیف از کل حقوق خود نماید