مشاوره حقوقی رایگان - فیش یا حواله بانکی

با سلام. من حدود بیست سال پیش چندین دستگاه خریدم و وجه نقدی به حساب فروشنده های مختلف طبق دستگاهای مختلف واریز میکردم و الان چون مشکل حقوقی برام پیش امده برای مالکیتم نسبت به دستگاها فقط فیشها و حواله های واریزی دراختیارم هست و هیچ اطلاعی از فروشندگان ندارم ایا در دادگاه میتوانم با ارایه این فیشها و حواله های بانکی مالکیتم را ثابت کنم

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

باسلام.
علاوه بر مدارک مزبور، با استناد به شهادت شهود هم می‌توانید سابقه تصرفات و مالکیت خود را ثابت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما با ارائه این رسید بانکی و دو شاهد. میتوانید ادعای خود را اثبات نمایید