مشاوره حقوقی رایگان - فرم 19 مالیاتی

با سلام و احترام
برای گواهی انحصار وراثت گفتن که باید فرم 19 مالیاتی برای فوت شدگان قبل سال 95 رو بگیریم
پدرم سال 82 فوت کردن و فقط مکان زمین هاشو میدونیم و دقیق نمیدونیم چقدره متراژش چون دست برادر هام هستن و نمیدن اسنادشو
برای فرم مالیاتی باید چجوری بنویسیم
و اینکه باید مبلغ مالیات رو پرداخت کنیم قبل انحصار وراثت برای این فرم 19 ؟چونکه برادر هام همکاری نمیکنن که پولی بدن.

پاسخ ها :

یک وکیل :

سلام حتما بصورت حضوری به یک وکیل مراجعه و فرم را با کمک ایشون پر کنید