مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از خانه

با سلام.
همسرم من رو کتک زد از خونه بیرون کرد و من رو خونه پدرم فرستاد. 3 ماه هست که خونه پدرم هستم و نفقه هم نداده است و دنبال من هم نیامده و نمیخواهد زندگی کند و طلاق هم میخواهد. همه فامیل میدانند ولی برای این که مهریه ندهد درخواست طلاق نمیدهد. من هم از او برای ترک نفقه شکایت کردم و این که من رو از خونه بیرون انداخته است. چند بار در واتساپ پیام داده که حق نداری به خونه برگردی. آیا پیام واتساپ سند قابل قبول دادگاه هست؟ اگه شاهد ها نیایند شهادت بدهند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله از پیامهای ایشان اسکرین شات گرفته ودر روز دادکاه ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پیام ها ، به عنوان دلیل محسوب نمی شوند ولی اماره محسوب میشوند که میتواند همراه با سایر ادله باعث علم قاضی بشوند