مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان فرجام خواهی

سلام بنده فردی رو به خاطر فروش مال بغیر دو‌ واحد محکوم‌ کردم کیفری.. و برای واحد یک در مرحله شکایت حقوقیم در واحد دو حکم کیفری رو اعتراض زده به شورای عالی و‌ سپس ابطال قرارداد ... سوال من اینه که این شورای عالی میتونه ضد رای تجدید نظر اعمال کنه؟ چقد طول میکشه تا رای صادر بشه و اگر خیلی زمان ببره از کجا باید پیگیر بشم

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

ظاهرا منظور شما دیپان عالی کشور است
که تایید و رد فرجام خواهی بستگی به استدلال و مستندات طرف دعوی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قابل پیش بینی نمی باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام . منظور شما از شورای عالی کدام مرجع است ؟ اگر منظور
دیوان عالی کشور باشد بله دیوان عالی کشور میتواند حکم دادگاه تجدیدنظر یا دادگاه بدوی را نقض نماید البته اگر دلایل قانونی که موجب نقض رای بشود ، در پرونده موجود باشد . و صدور حکم توسط دیوان عالی کشور هم مدت مشخصی ندارد و چند ماه طول میکشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دیوان عالی کشور براساس مستندات ارائه شده در مرحله اعتراض تصمیمات شکلی اخذ ودر صورت پذیرش اعتراض به شعبه همعرض دادکاه تحدیدنظر جهت رسیدگی مجدد ارسال مینماید