مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین و گوسفند بصورت مدت دار با چک

سلام و عرض ارادت بنده در تاریخ 12 دیماه 99 یک ماشین اردی 81 از شخص خریدم بصورت چکی به مبلغ 33 ملیون تومن و بعد از گذشت 10 روز متوجه شدم که ماشین مشکل قانونی داره و فروشنده مدعی شد که اردی رو بده تا یک روآ 86 دوگانه دارم معاوضه کنیم لذا بنده هم اصلا از فنی و ایراد قانونی ماشین سر در نمیارم خلاصه ماشین اردی رو دادم و ماشین روآ 86 دوگانه رو گرفتم و این اقا گفتن باید 33 میلیون تومن باید سر بدین و از بنده یه دستگاه موتور سواری هندا 85 با مدارک کامل بصورت نقدی گرفتن و مبلغ 30 میلیون چک در دو فقره 15 میلیون دريافت نمودن و بعد از ان به علت اینکه ماشین از قسمت شاسی های جلو کاملا ضربه خورده بود و هردو شاسی عوض شده بود لذا نتوانستم ماشین رو بفروشمش و بدهی خودم رو تامین کنم مجدد ایشان حدود 32 راس گوسفند را به بنده فروختن بصورت چکی به مدت دوماهه به مبلغ 80 ملیون تومن چون چکها بنام خانمم بودن و ترس از اینکه به ابرویم لطمه وارد بشه به این کار تن دادم لذا در حال حاضر با حضور شاهد ماشین رو به خود طلب کار بابت کل طلب به قیمت 30 تومن دادم و یک موتور صفر هم دادم و هنوز هم 45 میلیون به ایشان بدهکار هستم یعنی خداشاهده تمام زندگیم را به غارت برده و کلا تمام اموالم رو گرفته در صورتی که هیچ سرمایه ندارم و تنها تونستم چکهای 80 میلیون تومن و چک 15 میلیون تومن رو از دستش بگیرم چون رفته بود اقدام کرده بود لذا هنوز یک فقره چک 15 میلیون تومن که به کسی فروخته و مبلغ 30 میلیون هم از خودم و پسرم سفته گرفته برا برج 9 که بابت 30 تومن 60 میلیون سفته گرفته است
حالا که چکهامو گرفتم واقعا میتونم شکایت کنم و ماشین و موتورم رو برگردونم شما را به خدا اگه راهی وجود داره کمکم کنید و راهنمایی های لازم رو بفرمائید به این ماه محرم قسم میخورم که تمام زندگیم رو برده و الان هیچی ندارم حتی موتور دو ملیونی هم ندارم. امیدوارم که حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام به شما عزیزان کمک و عنایت داشته باشد شمارا قسم به این ماه محرم هر جور که راه داره راهنمایی بفرمایید ممنون میشم اگه محبت کنید

پاسخ ها :

محمدعلی رضوی

محمدعلی رضوی :

بزرگوار ظاهر امر نشان میده شما ربا گرفتین
چون چک دادین و سفته دادین به لحاظ حقوقی نمیشه کاری کرد
مگر اینکه برین به اتهام رباخواری شکایت کنین اگه حکم قطعی به نفع شما شد میتونین مطالبه کنین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلاً پاسخ داده شده.
توصیه میکنم یه صورت تلفنی با وکیل مشورت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای دادن پاسخ باید همه قراردادهای شما مطالعه گردد