مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

با سلام در هفته اول محرم حین رانندگی برای جلوگیری از تصادف با جدول کنار خیابان به شدت برخورد کردم که منجر به ترکیدگی لاستیک شد همزمان پلیس راهنمایی در محل حضور پیدا کرد و از من تست الکل گرفتن که مثبت بود نمره 110 من قبول نکردم ولی گفتند بهت دستبند میزنیم و من جلوی همسر و پسرم مجبور شدم قبول کنم لازم به ذکر است من مدتی است بدلیل شغلم که مغازه دارم و ارتباط زیاد با مشتری و از ترس کرونا در طی روز یکی دو بار با اتانول غرغره میکنم حال ماشینم توقیف شده به دلیل رانندگی در حالت مستی و خودمم منتظر اعلام کلانتری هستم برای مراجعه به دادسرا میخواستم خواهش کنم منو راهنمایی گنین و اینکه چه حکمی در انتظارمه

پاسخ ها :

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام وقت بخیر
پرونده شما جهت بررسی به دادسرای ارشاد ارسال میشه ،در صورتی که قبلا سابقه ای در این خصوص نداشته باشید اتومبیل شما با پرداخت جریمه رفع توقیف میشود و در خصوص شرب خمر نیز محکوم به حد (هشتاد ضربه شلاق ) میشوید

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

یه گواهی ببر ازپزشک معتمد‌که گفته کرونا داری

مرتضي  اسماعيلي فرد

مرتضي اسماعيلي فرد :

سلام شما وقتی نزد دادسرا یا بازپرس رفتید احساس پشیمانی وتو به کنیدواگر سابقه ای کیفری نداشته باشید قاضی با استناد قاعده انصاف به اجاره نقدی کفایت می کند و مجازات چندانی برای شما در نظر گرفته نمی شود

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

به همکارانم مراجعه شود چراکه راهنمایی بصورت نوشتاری ممکن نیست

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام
هشتاد ضربه شلاق و جریمه در انتظار شماست

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
مجازات شما جریمه نقدی در حق صندوق دولت و در صورت اثبات شرب خمر 80 ضربه تازیانه