مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام دوستان عزیز اگر زوجه بخواهد ازدواج مجدد بکنه الان 2 سال هست زوج در زندان هستو برای دادگاه هم مشخص شده طلاق را ثبت کردم و مدت 3 ماه عده قرار داده در صورتی که برگه عدم بارداری هم گرفتم برای دفترخانه و زوج 25 سال حکم زندانی داره چه لزومی به نگهداری عده هست وقتی زوجه طلاق گرفته و شوهر زندانی هست و عدم بارداری هم گرفته آیا راهی برای ازدواج دائم و یا صیغه هست و از چه تاریخ عده شروع می‌شود، و در ضمن اگه با کسی صیغه کند جرمش چیست ممنون از شما و راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
مدت عده از تاریخ خواندن صیغه طلاق شروع می‌شود و جزء احکام شرعی است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت و باید مدت آن سپری شود و عدم بارداری هم باعث اسقاط آن نمی‌شود.

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

باسلام در هر صورت باید عده را نگه دارند و قبل از آن امکان ازدواج بصورت دائم و موقت وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما
سوال جواب توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، درصورتیکه که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگه داشتن مدت 3 ماه عده الزامی است و مدت 3 ماه عده از تاریخ خواندن صیغه طلاق شروع. میشود