مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت مسکن

سلام خسته نباشید. من یه زمین به متراژ 180متر داخل بافت روستا در استان مازندران با کاربری زراعی خریدم. البته چند سالی هست که کشاورزی انجام نمیشه.
میخواستیم دوطبقه داخلش خونه بسازیم،
سوال بنده اینکه به مجوز ساخت میدن؟ یعنی میتونیم تغییر کاربری بگیریم (کاربری مسکونی)؟
و اینکه بخوایم 150متر بنا داخلش درست کنیم، میشه چنین چیزی؟
البته این ملک با فروشنامه خریدیم.
جدیدا متراژ کردیم حدود 192متر بوده انگاری این زمین.
من فک کنم 200متر باشه زمین برای ساخت مسکن مشکلی نیس،
ایا میشه بریم سند بگیریم بعدش، مجوز 200متر گرفت و مشکلی پیش نیاد برای ساخت و ساز؟
در ضمن اگه جریمه بشیم مبلغش چقده؟
ببخشید سوالم طولانی شد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مشمول طرح هادی شده باشند امکان پذیر است از دهیاری یا شورا ویا بخشداری در خصوص مجوز جویا شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با دهیاری و یا شهرداری منطقه هماهنگ باشید تا اگر طرح هادی روستایی است امکان تغییر کاربری وجود داشته باشد و به شما پایان کار داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زمین داخل در طرح هادی نباشد ، بنیاد مسکن و اداره جهاد و دهیاری ، به
شما پروانه ساخت نخواهند داد و شما نمی توانید منزل مسکونی در زمین بسازید و اگر شما بدون اجازه ساخت منزل را بسازید احتمال تخریب ملک توسط. اداره جهاد کشاورزی وجود خواهد داشت