مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

با سلام. من یک ماشین گرفتم و بیعانه به فروشنده دادم . ماشین داخل پارکینگ دوقبضه کردیم تا روز بعد تعویض پلاک بشه که متاسفانه ماشین یک مورد اشکال بیمه ای داشت که شکایت کردم که دوماه ماشین داخل پارکینگ بود اما برای من رد دعوی شد. فروشنده هم شکایت مطالبه خسارت کرد برای دوماهی که ماشین داخل پارکینگ بود.قاضی شورا گفت بدلیل عدم استفاده ماشین به فروشنده خسارت تعلق نمیگیره اما فروشنده اصرار داشت تا رای نهایی توسط قاضی مدنی صادر بشه.آیا این امکان داره قاضی مدنی به نحوی این شخص رو مستحق خسارت بدونه با این شرایط که هر 3 شخص شورا گفتن خسارت تعلق نمیگیره .با توجه به این که من نه خواستار لغو معامله نشدم و پول پارکینگ رو با نظر قاضی قبول کردم که پرداخت بکنم. و حرف اخر:اگه این شخص رای نهایی رو اجرا نکرد من دوباره باید یک شکایت جدا برای التزام به سند زدن انجام بدم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " به نظرم قبلا به این سوال در جای دیگری پاسخ داده شده است به هر حال به فرض عدم پاسخگوئی ، مستفاد از ماده 221 قانون مدنی ، مطالبه جبران خسارت مستلزم تصریح {در قرارداد} است و یا اینکه تعهد عرفا به منزله تصریح باشد و یا بر حسب قانون موجب ضمان باشد . اگر ایشان تعویض پلاک نکند و سند مالکیت خودرو را انتقال ندهد باید از طریق دادگاه ایشان را الزام به انجام تعهدات و انتقال سند خودرو نمائید .

افتخار  توكلي

سرکار خانم افتخار توكلي :

با پاسخ همكار محترم جناب آقاي گنجي موافقم

یک وکیل

با سلام نظر به اینکه معامله به درستی واقع شده و ماشین به تملک شما درآمده و فسخی صورت نگرفته است خسارتی به فروشنده که دیگر مالکیتی ندارد تعلق نمی گیرد.و در خصوص سوال دوم بله اگر سند به نام شما تنظیم نگردید می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

پرسشگر :

خیلی ممنون از پاسخ گوییتون.خیلی

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام به نامبرده خسارت تعلق نمی گیرد تنها پرداخت هزینه پارکینگ با کسی است که عدم ترخیص خوردو به فعل ایشان بوده که در اینجا شما بوده اید.
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

پاسخ همکاران صحیح و کامل بود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نظر همکاران همان نظر حقیر است با این توصیف که از مشاور نخوهید که رأی قاضی را پیشگویی کند.یاالله