مشاوره حقوقی رایگان - برگشت از استانی به تهران با پلاک تهران

سلام،وقت بخیر. خودرو با پلاک تهران و اجاره نامه و مستندات سکونت در تهران دارای مجوز تردد تا تاریخ 1400/05/31 از فرمانداری در مسیر تهران به استان دیگر جریمه شدم. اکنون در مورد برگشت به تهران میخواهم بدانم با وجود پلاک و مستندات سکونت تهران، مجددا جریمه خواهم شد؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

نه برای برگشت به تهران جریمه نمیشوید