مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وکالت از این جانب

پرونده دیه ای دارم که به صندوق بیت المال واگذار شده ... برای اینکه من اصفهان ساکن هستم و پرونده من در بیت المال تهران است وکیلی نیاز دارم که پیگیر کارم در تهران باشد... واقعا سپاسگذارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق همین سایت میتوانید وکیل مناسب را انتخاب وبا او در خصوص پرونده مشورت وبه توافق برسید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت عنوان کنید.