مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول

باسلام من در سال قبل مبلغ 400 میلیون تومان پول به مادرم دادم که ایشان در مقابل یه آپارتمانی رو که به نام خودش بود رو قول داد که 6دانگشو به اسم من بکنه
در ضمن من این پول را به حساب یک فردی که مادرم می خواست از ایشان یه آپارتمان دیگری رو بخره واریز کردم
الان بع داز شش ماه مادرم نه زیر بار پرداخت پول میره و نه سند بنامم کرده نمیدونم باید چیکار کنم و چه جوری و از چه طریقی باید شکایت کنم؟
ممنونم میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر تماس بگیرید